ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ....

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ "ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ " ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ


ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ…ΣΤΟ "ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ" ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ;



Πριν αναφερθούμε στα γεγονότα της 24ης Φεβρουαρίου εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στο συναγωνιστή - εκδότη της εφημερίδας "Στόχος" -Σάββα Χατζηπαρασκευά που παραμένει ως πολιτικός κρατούμενος διωκόμενος για τις ιδέες του στη ΓΑΔΑ. Αυτή είναι η αλήθεια κι ας μην προσπαθούν κάποιοι να βρουν δικαιολογίες.
Ο Νόμος εφαρμόζεται επιλεκτικά και κατά περίπτωση όταν εκατοντάδες κακοποιοί και εγκληματίες οι οποίοι δεν χωρούν στις φυλακές αφήνονται ελεύθεροι, ενώ όταν πρόκειται για άτομα που οι Ιδέες του ενοχλούν το σύστημα πάντα υπάρχει χώρος.

Για να αποσαφηνιστεί λοιπόν η αλήθεια για το ποιοι ήταν οι παράνομα προσαχθέντες από τα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα, σας γνωρίζουμε ότι πλην των δημοσιοποιημένων ήδη ονομάτων: της κ. Χριστίνας Σιδέρη, Νομαρχιακής Συμβούλου Αθηνών, Τομεάρχη Β3 της Νομαρχιακής της ΝΔ , το κ. Ηλία Λέντζο, Μέλος του Πολιτικού Γραφείου της "Δημοκρατικής Αναγέννησης" και το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΚΙ και της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας, κ. Tάσσο Χατζηπαράσχου καθώς και 5 κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα οι υπόλοιποι ήταν ηγετικά στελέχη των ''Ανένταχτων Πατριωτών'', οι οποίοι στεκόμενοι στο πλευρό κάθε Έλληνα που βιώνει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας στη γειτονιά του, ήταν έτοιμοι να δώσουν, μαζί με πλήθος συναγωνιστών που κατέφθαναν στο σημείο, βροντερό παρών στη νόμιμη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της πλατείας Αμερικής.

Σε μια επιχείρηση βγαλμένη από ταινία τρείς διμοιρίες ΜΑΤ κατέφθασαν στο σημείο και παρανόμως προσήγαγαν τους ανωτέρω, ενώ όλοι είχαν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα.
Οι προσαγωγές αυτές παραβίασαν κατάφορα τα Συνταγματικά και Ανθρώπινα δικαιώματά μας και θύμισαν άλλες εποχές που απαγορευόταν το δικαίωμα του Συναθροίζεσθαι..
Κατόπιν όλων αυτών οι πολιτικά διωκόμενοι θα χρησιμοποιήσουν κάθε νόμιμο μέσο που έχουν στη διάθεσή τους απαιτώντας τη παραίτηση των εντολέων που δεν είναι άλλοι από τον Υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Λευτέρη Οικονόμου.

Οι ''Ανένταχτοι Πατριώτες'' δηλώνουν πως δεν τους κάμπτουν και δεν τους φοβίζουν οι σταλινικές μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι δυνάστες της κυβέρνησης και συνεργάτες της Νέας Κατοχής και θα συνεχίσουν τον Αγώνα ενάντια σε όλους όσους επιχειρούν την εξαφάνιση του Ελληνικού Έθνους μέσω του λαθρονομοσχεδίου και ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του έγκλειστου στη ΓΑΔΑ Συναγωνιστή Σάββα Χατζηπαρασκευά θα δώσουμε το παρών στην εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας την Δευτέρα 1η Μαρτίου στο ξενοδοχείο Πρέζιντεντ στις 7 το απόγευμα και καλούμε με τη σειρά μας τους Έλληνες πατριώτες να πράξουν το ίδιο.

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΔΑ
"ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΚΑΘ΄ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΟΥ..."

Παραμένω για 3η ημέρα κρατούμενος στη ΓΑΔΑ συνέπεια της ομαδικής προσαγωγής Συναγωνιστών μου, που εκτελέστηκε με διαταγή πολιτικών προϊσταμένων της Κατεχάκη, όμηρος στα χέρια του νομικού συστήματος που αποφυλάκισε με Υπουργική εντολή -για να την κοπανίσει- τον Χιλιανό επίδοξο δολοφόνο, που προφυλάκισε τον Ειδικό Φρουρό που προσπάθησε να αποτρέψει την επίθεσή του. Του ίδιου νομικού συστήματος που αποφυλακίζει με ευκολία ή δεν προφυλακίζει εγκληματίες και σκληρούς κακοποιούς που συλλαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία.
....
Παραμένω για 3η ημέρα όμηρος του νομικού συστήματος, αρνούμενος την επί πληρωμή ατιμωτική αποφυλάκισή μου, για πρωτόδικες αποφάσεις που αφορούν δημοσιεύματα της εφημερίδας μας για ατιμωτικές πράξεις ατιμωτικών υπαλλήλων και για δημοσιεύματα για τα οποία έχουμε ουσιαστικά δικαιωθεί στα αστικά δικαστήρια.
...
Παραμένω κρατούμενος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής σήμερα και ίσως αλλού αύριο, αρνούμενος καθ' οιονδήποτε τρόπο να συμβάλω στην πληρωμή των μισθών της Αφρά και κάθε άλλου επίδοξου νεοδυνάστη σαν και αυτούς που αποφασίζουν να επιβάλλουν Διοικητικά πρόστιμα σε Αστυνομικούς που φέρουν την Ελληνική Σημαία στα υπηρεσιακά τους ενδύματα.
...
Απο αυτή τη θέση καλώ Συμμαχητές, Συνεργάτες και φίλους να εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους και να πλαισιώσουν κάθε δραστηριότητα του Κοινού Αγώνα, ξεκινώντας απο την εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας την Δευτέρα 1η Μαρτίου στο ξενοδοχείο Πρέζιντεντ στις 7 το απόγευμα.

Πάντα όρθιος και περήφανος Έλληνας
Σάββας Χατζηπαρασκευάς
Εκδότης εφημερίδας "Στόχος"

stoxos.gr

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δυστυχώς η αδιαφορία του Λαρισαίου πολίτη για τα κοινά οδηγεί την πόλη μας σε φαινόμενα κοινωνικής παθογένειας και στην επιβολή της αριστερίστικης τρομοκρατίας. Διότι όποιος πολίτης διαφωνεί με τις πολυπολιτισμικές απόψεις μιας τραγικά ανύπαρκτης αλλά οργανωμένης μειοψηφίας όχι μόνο τον χαρακτηρίζουν ως φασίστα αλλά πλέον απειλείται η σωματική του ακεραιότητα και η ίδια του η ζωή.

Είναι αδιανόητο τρομοκρατικές ομάδες να οργώνουν την πόλη μας οπλισμένες με ρόπαλα, καδρόνια και λοστούς αναζητώντας θύματα. Μόνο τυχαία δεν είναι η απρόκλητη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε φιλήσυχος οικογενειάρχης διότι είναι μέλος της νομαρχιακής επιτροπής του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού, το πρωί της Κυριακής στο κέντρο της πόλης μας.

Ποιοι αυτοδιορίζονται λαϊκοί δικαστές και καταδικάζουν σε θάνατο δια λιθοβολισμού έναν φιλήσυχο βιοπαλαιστή οικοδόμο οικογενειάρχη;

Το θύμα δέχτηκε δολοφονική επίθεση με πέτρες και λοστάρια από την εικοσαμελή αγέλη εξαγριωμένων «αντιρατσιστών» διότι έχει διαφορετική αντίληψη και ιδεολογία από αυτή του εθνομηδενισμού και της παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας που επιθυμεί να μας επιβάλλει δια της βίας, η νέα τάξη πραγμάτων με αιχμή του δόρατος όλους τους αντιεξουσιαστες.

Το θύμα το οποίο φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, πιστοποιημένα από ιατροδικαστή, δεν έχει ουδεμία σχέση με τις φαιδρές ακροδεξιές οργανώσεις που θα έκαναν πορεία μια ώρα μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε.

Κατά την συνήθη τακτική τους οι θύτες εμφανίζονται ως θύματα, είναι σε όλους γνωστό ποιοι είναι εκείνοι που το Δεκέμβριο του 2008 επιχείρησαν να κάψουν και να λεηλατήσουν τις περιουσίες των Λαρισαίων, όλοι γνωρίζουν ποιες είναι οι τρομοκρατικές πρακτικές που εφαρμόζονται σε όσους διαφωνούν και αντιδρούν σε ψευτοαριστερες και δήθεν αντιρατσιστικές πρωτοβουλίες που προσβάλουν τους νομοταγείς Έλληνες πολίτες.
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ
ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΓΑΔΑ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ"

Έχουν πέσει πλέον οι μάσκες της... δημοκρατίας του ΠΑΣΟΚ και του Χρυσοχοϊδη. Το χθεσινό περιστατικό με τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ... προληπτικές προσαγωγές Ελλήνων πολιτών που το μόνο τους παράπτωμα είναι ότι αντιδρούν στα σχέδια της πράσινης παρεούλας που παριστάνει τον υπέρμαχο της δημοκρατίας (κατά τα άλλα η επταετία ήταν χούντα για τους "δημοκράτες") είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Οι Έλληνες που χθες ΠΑΡΑΝΟΜΑ προσήχθησαν (είχαν όλοι μαζί τους ταυτότητες) προκειμένου να τρομοκρατηθούν και να ασκηθεί πίεση σέ κατοίκους της Πλατείας Αμερικής που κατέβηκαν στην προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ότι στην Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΕΣΘΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Οι "δημοκράτες" προσήγαγαν ακόμη και γυναίκα με κατάκοιτη μάνα που δεν έχει άλλον στον κόσμο! Παρά τη γνωστοποίηση του θέματός της στην Αστυνομία που τον ανθρωπισμό της ξέρει μόνο να τον επιδεικνύει και να τον διαφημίζει στον... "Μήτσο την φωνή" και στον.... Χιλιανό λαθρομετανάστη! Μόνο ποδήλατα δεν έφεραν για να προσάγουν τους Έλληνες στη ΓΑΔΑ για... εξακρίβωση στοιχείων! Των στοιχείων που ανέγραφαν οι ταυτότητές τους και με ένα μόνο σήμα απο τον ασύρματο του περιπολικού μπορούν να διασταυρώσουν! Το γελοίο της υπόθεσης είναι πως με αυτά που κάνουν ΠΕΙΣΜΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που δεν πρόκειται να κάνουν πίσω. Φανταστείτε ότι χθες την ώρα που έφτασαν οι προσαχθέντες στη ΓΑΔΑ τραγούδαγαν εμβατήρια και έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο, αναγκάζοντας τους αστυνομικούς να καθίσουν προσοχή μέχρι να τελειώσει ο Ύμνος!

ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΔΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ

Αμέσως μόλις έγιναν γνωστές οι προσαγωγές (εκτός απο τον εκδότη του "Στόχου" Σάββα Χατζηπαρασκευά προσήχθησαν Νομαρχιακή Σύμβουλος Αθηνών, Τομεάρχης Β3 της Νομαρχιακής της ΝΔ η Χριστίνα Σιδέρη, το Μέλος του Πολιτικού Γραφείου της "Δημοκρατικής Αναγέννησης" Ηλίας Λέντζος και το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΚΙ και της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας,Τάσσο Χατζηπαράσχου) κινητοποιήθηκαν πολιτικοί αρχηγοί. Τηλεφωνήματα έγιναν απο τον Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αναγέννησης Στέλιο Παπαθεμελή, τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο, τον Μάκη Βορίδη, τον Μπάμπη Καραθάνο και δεκάδες άλλους που ήθελαν να ενημερωθούν για το λόγο προσαγωγής. Μήπως θέλετε να μάθετε τι πληροφορίες έδωσε ακόμη και ο ίδιος ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ; Ότι πρόκειται για... χρυσαυγίτες! Δεν θα αναφερθούμε στο γεγονός ότι προφανώς οι χρυσαυγίτες για το καθεστώς ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερης κατηγορίας πολίτες οι οποίοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα. Θα αναφερθούμε όμως στην εσκεμμένη παραπληροφόρηση απο την ίδια την Αστυνομία ακόμη και σε πολιτικούς Αρχηγούς. Που σημαίνει πως είτε πρόκειται για απόφαση του ίδιου του Αρχηγού, είτε οι υπηρεσίες που τον ενημερώνουν είναι τουλάχιστον για κλάματα! Να σας θυμίσουμε ότι στην πρόσφατη προσαγωγή του Δημήτρη Παπαγεωργίου οι ίδιοι άνθρωπο της ΓΑΔΑ καθησύχαζαν όσους ζητούσαν πληροφορίες λέγοντας πως είναι μια χαρά στην υγεία του, ενώ είχε 8 ράμματα στο κεφάλι!
Η απαράδεκτη στάση της ΕΛΑΣ έκανε έξω φρενών τον Σαμαρά ο οποίος -έχοντας καλύτερες πληροφορίες απο τους "κλαρούχους" που περιμένουν προαγωγές υπακούοντας με κάθε προθυμία στους πολιτικούς προϊσταμένους τους- αναρωτήθηκε εάν στην Ελλάδα απαγορεύεται το συναθροίζεσθαι και απο πότε! Μετά απο ώρες ταλαιπωρίας άρχισαν σιγά- σιγά να αφήνουν ελεύθερους τους Έλληνες, κρατώντας τελικά μόνο τον εκδότη του "Στόχου" επικαλούμενοι ότι έχει αποφάσεις για τις οποίες μέχρι αργά το βράδυ δεν ενημέρωναν ποιες είναι!
Σε λίγη ώρα θα έχουμε νεότερα μιας και θα μας... επιτρέψουν να δούμε τον ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ εκδότη του "Στόχου". Μέχρι τότε ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!

stoxos.gr

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

APΘΡΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"

«ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ»

Ο Δυτικός πολιτισμός βρίσκεται πλέον στην τελευταία «χειμερινή» φάση της ζωής του. Αυτό συμβαίνει διότι σε όλη την χιλιόχρονη πορεία του, τον Πυρήνα του αποτελούσε η βούληση για κυριαρχία στο άπειρο. Τούτο εκδηλώνεται στην ίδια την πολιτική, στην οικονομία, την τέχνη, στην επιστήμη, στις μεγάλες τεχνολογικές ανακαλύψεις. Η αναλογία της εποχής που ζούμε με αυτήν του τέλους της ρωμαϊκής αρχαιότητας ή του αραβικού πολιτισμού είναι προφανής. Η κυριαρχία της πόλης απέναντι στο ύπαιθρο, των αστών και των εξαθλιωμένων προλετάριων των μεγαλουπόλεων απέναντι στη ριζωμένη στη γη αγροτιά, του εμπορικού πνεύματος απέναντι στους κώδικες της αριστοκρατίας είναι φαινόμενα που κάθε φορά με διαφορετικό μανδύα σημαδεύουν την τελευταία φάση ενός πολιτισμού. Ο σημερινός σοσιαλισμός δεν είναι παρά μια ακόμη παρακμιακή θεωρία, όπως ο στωικισμός της ύστερης αρχαιότητας και ο βουδισμός του ινδικού πολιτισμού. Η διανόηση δεν είναι τίποτα άλλο από ένα αποστεωμένο «παπαδαριό» που συνεχίζει με άλλη μορφή τον αιώνιο αγώνα απέναντι στη δύναμη και στο μεγαλείο. Το εμπορικό πνεύμα της κεφαλαιοκρατικής κοινωνίας είναι μία ακόμη εκδίπλωση πουριτανών Φιλισταίων που τόσους έχει γνωρίσει η ανθρωπότητα από την εποχή του Πυθαγόρα και εντεύθεν. Η επιστήμη, μια πρόληψη, μια δεισιδαιμονία της εποχής μας όπως κάποτε ήταν οι θρησκείες και οι μυστικιστικές λατρείες. Οι ασύδοτες δυνάμεις του χρήματος και του κοσμοπολιτισμού τα έχουν αλέσει όλα στο πέρασμα τους. Νέα υπερκρατικά μορφώματα (π.χ, Σκόπια) έχουν πάρει τη θέση των παλιών κρατών, η πολιτική των κομμάτων και των ιδεολογιών έχουν αντικατασταθεί από την αδυσώπητη μάχη ανάμεσα στους διαφόρους μεγιστάνες του τύπου και των πολυεθνικών επιχειρήσεων, τέχνες, οικονομικές θεωρίες, συνήθειες αιώνων, θρησκευτικά σύμβολα, έχουν γίνει ερείπια μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Όπως κάποτε στη Ρώμη τα πλήθη συνωστίζονταν στις αρένες για να απολαύσουν «άρτον και θέαμα», έτσι και σήμερα τα εκατομμύρια νέων πληβείων αφιονίζονται μέσα από τις εφημερίδες που τις κατέχουν οι πραγματικοί αφέντες της νέας εποχής. Οι ίδιοι οι δούλοι είναι που δένονται με τις αλυσίδες τους. Δεν ερχόμαστε ούτε να ξορκίσουμε την σκληρή πραγματικότητα με ουτοπικά οράματα ούτε αποσυρόμεθα από αυτήν. Και τα δύο θεωρούμε ότι αποτελούν δειλία. Πρέπει να γεννηθούν μορφές εξουσίας όπου θα αναδείξουν νέες μεγάλες προσωπικότητες με ολοκληρωτική βούληση για δύναμη. Η κυριαρχία του χρηματιστηρίου και του οικονομικού πνεύματος πρέπει να δώσει τη θέση της στην καθαρή πολιτική, πρέπει με προφητικό ύφος να αναγγείλουμε τη Νέα αυτή Εποχή. Το Σπαθί επιβάλλεται εδώ και τώρα να νικήσει το χρήμα, η βούληση των κυρίων επιβάλλεται εδώ και τώρα να καθυποτάξει την βούληση για λεία. Σήμερα οι δυνάμεις του χρήματος εκφράζουν τον καπιταλισμό και ο σοσιαλισμός εκφράζει την βούληση για την εγκαθίδρυση του καπιταλισμού. Δύο συστήματα που συμπιέζουν τις λαϊκές μάζες και τις ωθούν προς Επανάσταση. Μια εξουσία μπορεί να ανατραπεί μόνον από μια άλλη εξουσία, όχι από μια βασική αρχή, ενώ απέναντι στο χρήμα δεν υπάρχει άλλη δύναμη ή εξουσία. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΥΠΕΡΝΙΚΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ. Κάνω λοιπόν έκκληση σε όλους τους Έλληνες να πάψουν να είναι αισιόδοξοι, διότι «η αισιοδοξία είναι ανανδρία».

Σημείωση: Η λέξη «αίμα» που αναφέρεται στο κείμενο είναι έκφραση υγείας και δυναμισμού.

Μπέλτσιος Ν. Χρήστος

Πολιτευτής ΛΑ.Ο.Σ -Αντιπρόεδρος Ν.Ε. Λάρισας

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙOΗΠΕΙΡΩΤΕΣ


ΤΙΜΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ

Στις 17 Φεβρουαρίου του 1914 πάνω από 2000 Ιερολοχίτες, έχοντας επί κεφαλής τον Πρόεδρο Γεώργιο Ζωγράφο και τα μέλη της Κυβερνήσεως, τον Δρυϊνουπόλεως Βασίλειο, τον Κορυτσάς Γερμανό, τον Βελλάς και Κονίτσης Σπυρίδωνα, τον Αλέξανδρο Καραπάνο, τον Ιωάννη Παρμενίδη και τον Δημήτριο Δούλη, κήρυξαν επίσημα την αυτονομία ολόκληρης της Βορείου Ηπείρου.
Ακολούθησε ο ένοπλος αγώνας των Βορειοηπειρωτών απέναντι στον Αλβανικό Στρατό κατοχής, απέναντι στα μεγάλα ξένα συμφέροντα και απέναντι στην αδιάφορη στάση της... επίσημης Ελλάδας. Και τα κατάφεραν με αίμα και θυσίες με αποτέλεσμα να οδηγήσουν τις Μεγάλες Δυνάμεις της εποχής να παρέμβουν και να οδηγηθούμε στην ανακωχή της 24ης Απριλίου και την υπογραφή του πρωτοκόλλου της Κέρκυρας την στις 17 Μαίου που προβλέπει την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου.
Πρωτόκολο που προέβλεπε τα παρακάτω:

  • Η Βόρειος Ήπειρος αναγνωρίζεται ως Αυτόνομη Πολιτεία στα πλαίσια του αλβανικού κράτους.
  • Αποστέλλει βουλευτές στο αλβανικό κοινοβούλιο.
  • Η ελληνική καθίσταται επίσημη γλώσσα της Βορείου Ηπείρου (στη διοίκηση και τα σχολεία), ενώ η αλβανική θα διδάσκεται προαιρετικά.
  • Η Βόρειος Ήπειρος θα διατηρεί δική της χωροφυλακή και δικά της δικαστήρια.

Ένα πρωτοκολο όμως που έμεινε ανενεργό και παραμένει και εως τις μέρες μας, παρατημένο και από την μάνα Ελλάδα, όπως παρατημένα από τον ακραίο Ελλαδιτισμό, παραμένουν όλα τα Εθνικά μας ζητήματα.

Αυτήν την ημέρα, της ανακήρυξης του Αυτονομιακού Αγώνα,τιμούν και θυμούνται καθε χρόνο οι αδερφοι μας Βορειοηπειρώτες.
Μαζί τους και φέτος οι ''Ανένταχτοι Πατριώτες'' ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του «Συλλόγου Βορειοηπειρωτών» τιμούν την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 11 το μεσημέρι, βρισκόμενοι δίπλα τους στη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύτση (πίσω από την πλατεία Κολοκοτρώνη) και στην πορεία που θα ακολουθήσει για την επίσημη κατάθεση Στεφάνου στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου.

Φέτος υπάρχει ένας λόγος παραπάνω να δώσουμε δυναμικό παρόν.
Το Εθνοκτόνο νομοσχέδιο για τη παροχή ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες αφορά άμεσα τους Βορειοηπειρώτες καθώς η εξίσωση τους με τους Αλβανούς είναι για τον Αυτονομιακό Αγώνα τους ότι πιο προσβλητικό. Οι Έλληνες Βορειοηπειρώτες εξισώνονται με τους ''Ελληνοποιημένους'' Αλβανούς.
Δεν το ανεχόμαστε και δεν θα το επιτρέψουμε.

«ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ»

http://www.patriwtes.gr/2010/02/21.html

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ - ΠΥΚΝΩΣΤΕ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ - ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΟΜΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ...

ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ - ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ - ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΟΜΩΤΗΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ - ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ

ΣΩΘΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ Η ΠΕΡΥΣΙΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ "ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ" - ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ - ΥΔΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ "POLICE"

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ - ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ - ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΑ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΚΛΟΚΟΖΑΣ;

ΤΑ ΡΑΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΠΑ - ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ - ΦΥΝΤΑΝΙΔΗΣ, ΕΛΣΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ (ΟΜΙΛΙΑ 6 ΩΡΩΝ) ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

Και δεκάδες άλλα θέματα και στήλες πατριωτικού ενδιαφέροντος

Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΥΠΟΥ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ Μ.Μ.Ε

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" :
Και... Ζαμπέτας!
* ΤΟ τραγούδι του Ζαμπέτα με τους γνωστούς στίχους «πάρε ναυτάκι Συριανό, λοστρόμο Πειραιώτη...» χρησιμοποίησε σαν παράδειγμα προχθές στη συνέντευξή του ο επικεφαλής του Λαϊκού Νομαρχιακού Συναγερμού Δημήτρης Μητσιούλης θέλοντας να πει ότι στη χώρα μας χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας αλλά και αλλαγή ανθρώπων στην εξουσία.
Εύστοχο το παράδειγμα παρατήρησαν πολλοί, όμως, παρακάτω το λαϊκό άσμα συνεχίζει με...τιμόνι Καλαματιανό...
Τώρα αν ο Αντώνης Σαμαράς είναι Καλαματιανός πάσα ταύτισης προφανώς θεωρείται τυχαία.
(Τι θέλατε δηλαδή τώρα, να λογοκρίνουμε και το τραγούδι;).
* * *
* ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ στο λόγο του και ο αντιπρόεδρος της Ν.Ε του ΛΑ.ΟΣ, ο εκ Τσαριτσάνης καταγόμενος Χρήστος Μπέλτσος, που τα έσυρε σε όλους για τα καλά πάνω στο θέμα της απονομής ιθαγένειας στους μετανάστες προτρέποντας τους πάντες να επισκεφθούν το μήκους 3.600 χλμ. τείχος που ύψωσαν οι ΗΠΑ στα σύνορα με το Μεξικό!
(Λίγο μακρινό βέβαια το ταξίδι, αντιπρόεδρε, αλλά με την πρώτη ευκαιρία κάτι θα γίνει).
ΔΗ.ΒΑΛ.


http://www.eleftheria.gr/viewarticle.asp?aid=16345&pid=8&CategoryID=8

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΟ «ΑΣΤΟΡΙΑ» «Χρειαζόμαστε νέο καπετάνιο και πλήρωμα» • Αντιδράσεις για την ιθαγένεια των μεταναστών

Του Δημήτρη Βάλλα
Έντονη κριτική στην όλη πολιτική που ακολούθησαν οι κυβερνήσεις της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ άσκησαν χθες στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. παραθέτοντας μία συνέντευξη εφόλης της ύλης σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Αστόρια» στη Λάρισα. Στη συνέντευξη μίλησαν κατά σειρά ο επικεφαλής του Λαϊκού Νομαρχιακού Συναγερμού στη Λάρισα κ. Δημ. Μητσιούλης και ο αντιπρόεδρος της Ν.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ κ. Χρ. Μπέλτσιος.
Ο κ. Μητσιούλης παίρνοντας πρώτος το λόγο τόνισε χαρακτηριστικά ότι από τη μεταπολίτευση και μετά οι κυβερνήσεις της Ν.Δ. και του
ΠΑΣΟΚ με τους ηγέτες τους και τα «τζάκια», δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα στο έθνος.
....Αυτή τη στιγμή, συνέχισε, γίνεται μια ανασυγκρότηση
της Ελλάδος και έχουμε ουσιαστικά μια δεύτερη μεταπολιτευτική περίοδο με την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.
Μια κυβέρνηση που άλλα έταξε προεκλογικά και άλλα κάνει σήμερα και αυτό οφείλεται βέβαια και στην οικονομική κρίση,
όμως στην ουσία την πληρώνει ο αδύναμος κρίκος που λέγεται Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα έχουμε μόνο φόρους και όχι πόρους. Οι κυβερνήσεις του δικομματισμού ζητάνε συνέχεια από τον ελληνικό λαό λεφτά για να πληρώσουν
το χρέος που οι ίδιοι δημιούργησαν είτε με τα golden boys,
είτε με τα πακέτα της Ε.Ε., είτε με το Χρηματιστήριο.
Δυστυχώς το καράβι που λέγεται Ελλάδα και που μας παρέδωσαν οι πρόγονοί μας έχει κολλήσει στο λιμάνι και δεν μπορεί να σαλπάρει για πουθενά. Για να ξεκολλήσει χρειάζεται νέους καπετάνιους και νέο πλήρωμα». Ο επικεφαλής του Λαϊκού Νομαρχιακού Συναγερμού ανέφερε ακόμα ότι η Ελλάδα πάσχει από προοπτική ανάπτυξης τονίζοντας ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. θα στηρίξει την περιφερειακή ανάπτυξη. Χαρακτήρισε πρόωρο και βεβιασμένο το σχέδιο «Καλλικράτης» επισημαίνοντας ότι θα έπρεπε να είχε προηγηθεί ίσως ο «Κλεισθένης» και επισήμανε ότι στο Νομό Λάρισας δεν συζητήθηκε ποτέ
κανένα μεγάλο θέμα που αναδείχθηκε από την τοπική αυτοδιοίκηση...
Αναφερόμενος στο θέμα των μεταναστών ο κ. Μητσιούλης είπε ότι άλλο πράγμα είναι η ιθαγένεια και
άλλο η υπηκοότητα και κατέληξε:
«Εάν δώσουμε ιθαγένεια στους μετανάστες, θα αλλοιωθεί το έθνος μας, θα μας καθίσουν στο σβέρκο και θα γίνουμε εμείς μειονότητα στον τόπο μας». Στο ίδιο μήκος κύματος και ο αντιπρόεδρος της Ν.Ε. κ. Χρήστος Μπέλτσιος
που ανέφερε παραδείγματα χωρών όπως οι ΗΠΑ, Ισπανία,
Ινδία, κ.ά., που ύψωσαν τοίχους και συρματοπλέγματα στους
μετανάστες καταλήγοντας και αυτός με τη σειρά του ότι χρειάζεται ένας νέος ηγέτης για να κυβερνήσει την Ελλάδα. Στη
συνέντευξη παρευρέθηκαν ακόμα ο πρόεδρος της Ν.Ε. κ.
Άλκης Ζουρνατζής και το μέλος κ. Πηνελόπη Λιότσιου.
http://files.eleftheria.gr/pdf/%7B87EBBF37-297C-4E9E-8FEF-F973EBDDC327%7D_6-2-10%20filo.pdf

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

ΟΙ ΕΘΝΑΡΧΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ



Με τον ίδιο σεμνό τρόπο που τον αποχαιρετίσαμε το Γενάρη του 2008, και σταθήκαμε πλάι του πέρσι στον ένα χρόνο από την απώλειά του έτσι και φέτος δεν τον ξεχάσαμε.


Ήμασταν εκεί παραβλέποντας τις δυσκολίες της μετάβασης στο χώρο της τέλεσης του μνημοσύνου του στη Καισαριανή και μην υπολογίζοντας το κρύο και τη βροχή που έπεφτε ασταμάτητα το πρωί της Κυριακής.
Τις δικαιολογίες αυτές μπορούν να τις επικαλεστούν εκείνοι οι οποίοι δεν διδάχτηκαν τίποτα από τη στάση ζωής του Μακαριστού και τον φθόνησαν τόσο πολύ που ακόμα και σήμερα δύο χρόνια μετά εξακολουθούν να πετούν λάσπη στο πρόσωπό του χωρίς ασφαλώς να καταφέρνουν τίποτα.
Γιατί τα παιδιά του δεν ξέχασαν κι ούτε θα τον ξεχάσουν ποτέ.

Πλήθος πιστών κατέκλυσε τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Καισαριανής και κατά τη διάρκεια του επιμνημόσυνου λόγου που εκφώνησε ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος ο κόσμος φώναζε πολλές φορές «Αθάνατος» και «Χριστόδουλε ζεις» ενώ δεκάδες ήταν εκείνοι που μας επιδοκίμασαν για την ενέργειά μας.

Της πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Μητροπολίτης πρώην Πειραιώς κ. Καλλίνικος, συμπαραστατούμενος από τους Ξάνθης Παντελεήμων, Νέας Σμύρνης Συμεών, Θεσσαλιώτιδος Κύριλλο, Φλωρίνης Θεόκλητο, Λαρίσης Ιγνάτιο, Καισαριανής Δανιήλ, Σερρών Θεολόγο, Κερκύρας Νεκτάριο, Ζιχνών Ιερόθεο, Πειραιώς Σεραφείμ, Εδέσσης Ιωήλ, Ύδρας Εφραίμ, Καστορίας Σεραφείμ, Μεσσηνίας Χρυσόστομο, Κοζάνης Παύλο, Γόρτυνος Ιερεμίας, Χαλκίδος Χρυσόστομο, Κορίνθου Διονύσιο, Σιατίστης Παύλο, Αιτωλίας Κοσμά και Βρεσθένης Θεόκλητο.

Επίσης, παρέστησαν συμπροσευχόμενοι, ο Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Χρυσόστομος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νύσσης Ελευθέριος ενώ παρόντες ήταν ο αδελφός του μακαριστού Αρχιεπισκόπου κ. Ιωάννης Παρασκευαϊδης, ο πρώην πρωτοσύγκελος της Ι.Α. Αθηνών π. Θωμάς Συνοδινός, καθώς και συνεργάτες του μακαριστού αρχιεπισκόπου.

Αρνητικό σχολιασμό προκάλεσε η απουσία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου που προτίμησε τη Δευτέρα να παραστεί και να ευλογήσει! εκδήλωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στο Βύρωνα καθώς και η μέχρι τώρα στάση του σε κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τον Ελληνικό λαό όπως αυτό της απόδοσης Ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες.

Οι ''Ανένταχτοι Πατριώτες'' θα συνεχίσουν να τιμούν τη μνήμη του Αρχιεπίσκοπου ''Κεραυνού'' ακόμα κι αν του χρόνου το μνημόσυνό του γίνει στο βουνό του Υμηττού...