ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ....

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΠΕΛΤΣΙΟΣ Ν. ΧΡΗΣΤΟΣ


ΛΑ.Ο.Σ ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

ΜΠΕΛΤΣΙΟΣ Ν. ΧΡΗΣΤΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

- Ο ΛΑΟΣ θέλει ένα βουλευτή που να μάχεται για τα εθνικά δίκαια της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας.

- Ο ΛΑΟΣ ζητά ένα βουλευτή που να αγωνίζεται για τη ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ.

- Ο ΛΑΟΣ ζητά ένα βουλευτή που να έχει αλληλεγγύη για τους ΕΛΛΗΝΕΣ κι όχι για τους λαθρομετανάστες.

- Ο ΛΑΟΣ θέλει ένα βουλευτή που να είναι κοντά στο φτωχό και στον άνεργο κι όχι σε κοσμικές εκδηλώσεις του κεφαλαίου και της ψευτοκουλτούρας.

- Ο ΛΑΟΣ έχει ανάγκη ένα βουλευτή που να έχει σταθερή ιδεολογία και απόψεις και να πολεμά τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ και την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.

Γι αυτό στις εκλογές που έρχονται ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ, ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΛΑ.Ο.Σ και ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΕΛΤΣΙΟ. Βάλτε στη βουλή έναν άνθρωπο που παλεύει για ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για όλους τους ΈΛΛΗΝΕΣ.




ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ : Ο Χρήστος Μπέλτσιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην ιστορική Τσαριτσάνη Ελασσόνας. Είναι Αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού- απόφοιτος της σχολής Εμποροπλοιάρχων. Μιλάει Αγγλικά και Αραβικά.. Έχει την τιμή να μεταφέρει την γαλανόλευκη σε όλο τον κόσμο και τους ωκεανούς. Όταν δεν ταξιδεύει ασχολείται με επιχειρήσεις μικρής εμβέλειας και με τα αγροτικά. Είναι από τα ιδρυτικά στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ στο Νομό Λάρισας. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2006, ασχολήθηκε πρώτη φορά ενεργά με τα κοινά καθώς ήταν υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με το συνδυασμό του ΛΑ.Ο.Σ.. Ένα χρόνο αργότερα στις Εθνικές εκλογές ήταν υποψήφιος βουλευτής και κατατάχτηκε στη μέση του ψηφοδελτίου συγκεντρώνοντας περίπου 800 ψήφους. Από τον περασμένο Μάρτιο είναι Α΄ αντιπρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του ΛΑ.Ο.Σ. Επίσης είναι μέλος της Ο.Κ.Ε (Ομάδα κοινοβουλευτικού Ελέγχου) Εσωτερικών και δημοσίας τάξεως του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου