ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ....

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δυστυχώς η αδιαφορία του Λαρισαίου πολίτη για τα κοινά οδηγεί την πόλη μας σε φαινόμενα κοινωνικής παθογένειας και στην επιβολή της αριστερίστικης τρομοκρατίας. Διότι όποιος πολίτης διαφωνεί με τις πολυπολιτισμικές απόψεις μιας τραγικά ανύπαρκτης αλλά οργανωμένης μειοψηφίας όχι μόνο τον χαρακτηρίζουν ως φασίστα αλλά πλέον απειλείται η σωματική του ακεραιότητα και η ίδια του η ζωή.

Είναι αδιανόητο τρομοκρατικές ομάδες να οργώνουν την πόλη μας οπλισμένες με ρόπαλα, καδρόνια και λοστούς αναζητώντας θύματα. Μόνο τυχαία δεν είναι η απρόκλητη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε φιλήσυχος οικογενειάρχης διότι είναι μέλος της νομαρχιακής επιτροπής του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού, το πρωί της Κυριακής στο κέντρο της πόλης μας.

Ποιοι αυτοδιορίζονται λαϊκοί δικαστές και καταδικάζουν σε θάνατο δια λιθοβολισμού έναν φιλήσυχο βιοπαλαιστή οικοδόμο οικογενειάρχη;

Το θύμα δέχτηκε δολοφονική επίθεση με πέτρες και λοστάρια από την εικοσαμελή αγέλη εξαγριωμένων «αντιρατσιστών» διότι έχει διαφορετική αντίληψη και ιδεολογία από αυτή του εθνομηδενισμού και της παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας που επιθυμεί να μας επιβάλλει δια της βίας, η νέα τάξη πραγμάτων με αιχμή του δόρατος όλους τους αντιεξουσιαστες.

Το θύμα το οποίο φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, πιστοποιημένα από ιατροδικαστή, δεν έχει ουδεμία σχέση με τις φαιδρές ακροδεξιές οργανώσεις που θα έκαναν πορεία μια ώρα μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε.

Κατά την συνήθη τακτική τους οι θύτες εμφανίζονται ως θύματα, είναι σε όλους γνωστό ποιοι είναι εκείνοι που το Δεκέμβριο του 2008 επιχείρησαν να κάψουν και να λεηλατήσουν τις περιουσίες των Λαρισαίων, όλοι γνωρίζουν ποιες είναι οι τρομοκρατικές πρακτικές που εφαρμόζονται σε όσους διαφωνούν και αντιδρούν σε ψευτοαριστερες και δήθεν αντιρατσιστικές πρωτοβουλίες που προσβάλουν τους νομοταγείς Έλληνες πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου