ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ....

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΚΑΔΕΣ




Με σεβασμό και εκτίμηση χαιρετίζω τους νέους Σαλαμινομάχους, τα παιδιά μας, τους ΟΥΚάδες. Συνεχίστε την ανυπακοή προς τους πουλημένους πολιτικούς. Είναι το λιγότερο που μπορείτε να προσφέρεται στην πατρίδα. Το περισσότερο θα το προσφέρετε, όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και στηθούν οι προδότες στο εκτελεστικό απόσπασμα. Θα είναι τόσοι πολλοί (οι προδότες), που για λόγους οικονομίας (διότι οι σφαίρες κοστίζουν) θα γίνει και χρήση χαντζαριών.

8 σχόλια:

  1. Μπράβο, τώρα δεν μπορώ να πω τίποτα. Έτσι σε θέλουμε... αντιεξουσιαστή. Ελπίζω όμως να μην συμβεί τίποτα από αυτά που στέλεχος του κόμματος ψυθίριζε χθες σε ιδιωτική του κουβέντα. Ελπίζω Χρηστάρα να μην έχεις την τύχη του Κουριαννίδη. Οι λέξεις χατζάρια και αποσπάσματα και πουλημένοι πολιτικοί φέρουν ανατριχίλα στους μπουμπούκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΗΣΤΟ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν εινε η πρωτη φορα που ο Μπελτσοσ κανει τεθοιες δηλώσεις. Απόδειξε ότι ποτες δεν φοβαται και μιλαει έξω από το δοντια. τωρα ομως οι δηλωσεις αυτες εχουν αξια περισσοτερο απο ολες τις φορες. αυτο που λεω να το θυμαστε. ο μπλετσιοσ θα γραψει ιστορια γιατι ειναι απλικαρος. και τα παλικαρια ειναι διστυχως λιγα σημερα και αυριο που θα ρθουν οι μεγαλες μερες.
    ειπα και λαλησα και αμαρτια δεν εχω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ... ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΛΙΦΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ. ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΝΑ ΛΕΕΙ. ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΚΣΤΟΜΙΣΑ, ΝΑ ΠΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΛΤΣΙΟΥ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΓΩ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΑΣΠΕΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΧΙ ΦΩΝΑΧΤΑ ΟΜΩΣ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΙΚΟΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΝΩ Ο ΜΠΕΛΤΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΕΘΝΙΚΗ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΡΕ... ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΝΑ ΦΚΙΑΣΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΑΥΤΟ ΛΕΙΠΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ. ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΑ ΤΑ ΜΕΛΙΣΙΑ. ΘΕΛΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΛΑΧΕ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαι εις την ευχάριστον θέσι να παρέμβω και να προσπαθήσω να εισφέρω εις την συζήτηση, που άνοιξε από τον σεβαστό διαχειριστή της παρούσης ιστοσελίδος. Αφορμή γι’ αυτό εστάθη ο αδιάλλακτος και σκληρός λόγος, όπως αποτυπώθη στις δηλώσεις του κ. Χρ. Μπέλτσιου, υποψηφίου βουλευτού Λαρίσης στας τελευταίας εκλογάς. Είναι μία αντίφασις πως ένα πολιτικό στέλεχος να εστρέφεται εναντίον του πολιτικού κόσμου και να χρησιμοποιεί αυτή την ορολογία. Δεν θέλω αγαπητοί μου να παρεξηγηθώ, διότι συμφωνώ με τα λεγόμενα του και μάλιστα απολύτως! Εκ του λόγου του νομίζω πως αναδεικνύεται εις έναν φαλτσαδόρον του κατεστημενου, εντός εισαγωγικών η λέξις, ή μάλλον εις μίαν ασυμβίβαστον και ακεραία προσωπικότητα. Η φωνή του είναι αντίθετη με τις κατεστημένες εκφράσεις και τη γλώσσα του σαλονιού που χρησιμοποιούν κάποιοι εκ του συναφιού του, εντός εισαγωγικών επίσης.

    Διακρίνω λοιπόν μία ζύμωση που είναι για μένα σε εξέλιξη στον πατριωτικό χώρο και σύντομα θα ξεσπάσει ανοιχτά.

    Αναφέρομαι σε μια διάκριση που γίνεται από ορισμένους θεωρητικούς πως ο πατριωτικός χώρος δεν είναι ενιαίος. Χωρίζεται εις τρία εμφανώς ιδεολογικά ρεύματα. Το ένα είναι ο αστικός εθνικισμός, δηλαδή όσοι εθνικισταί πιστεύωσι εις την ελευθέρα αγορά. Το άλλο είναι ο εθνικοσοσιαλισμός, στον οποίο έχει αναφορές η οργάνωσις Χρυσή Αυγή, ένα ρεύμα όμως που ενώ επαγγέλλεται τον περιορισμό του καπιταλισμού και την κοινωνική δικαιοσύνη δεν επιθυμεί την ολοκληρωτική κατάργησή του. Υπάρχει και το ρεύμα του επαναστατικού εθνικισμού- του φυλετικού σοσιαλισμού, που όχι μόνο προπαγανδίζει θεωρητικά αλλά πλέον μάχεται ανοιχτά κατά της ολοκληρωτικής κατάργησης του καπιταλισμού που τόσα δεινά έχει προκαλέσει εις τους Έλληνας και εις άλλους βεβαίως λευκούς λαούς.
    Το ζήτημα είναι κεφαλαιώδες.

    Θέλω να έχω μία απάντηση από το διαχειριστή και τους σχολιαστάς της ιστοσελίδος πάνω στα όσα επιγραμματικά διατύπωσα. Σήμερα υπάρχους άνθρωποι, περισσότερο από ποτέ, που κατανοούν πως η ρίζα των κακών είναι το ασύδοτο οικονομικό κέρδος. Σήμερα υπάρχουν νέοι άνθρωποι περισσότερο από ποτέ που θέλουν κα παλέψουν για να καταστρέψουν το κακό στη ρίζα του. Σήμερα είναι ξεκάθαρο πως χρησιμοποιούνται οι πατριώτες για να γίνουν στήριγμα του συστήματος της εκμετάλλευσης. Σήμερα πρέπει να φωνάξουμε δυνατά με λόγο σκληρό και με πράξεις τιμής και θάρρους πως το μέλλον της ανθρωπότητος είναι ένα σύστημα που θα διανέμει τον παραγόμενο πλούτο εις τους παραγωγούς του, και όχι εις το κλέπτη -το διεθνές κεφάλαιο-, αλλά για να ‘ναι βιώσιμη μια τέτοια λύση πρέπει να υπάρχει φυλετική συνοχή και καθαρότητα.

    ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ η απάντησή μας στις μαύρες μέρες που έρχονται.

    Θέλω να συνεχιστεί ο διάλογος πάνω στη βάση αυτή, μόνο κέρδος μπορεί να έχουμε όλοι μας.
    Θα βγούμε πιο δυνατοί από την ιδεολογική διαπάλη.
    Θα ξεκαθαρίσουμε την ήρα από τον σίτο.
    Θα επανέλθω μετά από σας για διευκρινήσεις και ότι άλλο θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΩ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι κοινό σημείο. αφού σου λέει ο άλλος ο άνθρωπος. η καπιταλισμό ή σοσιαλισμό, ένα από τα δύο. αυτό για τον φυλετικό σοσιαλισμό εμένα μου άρεσε και θα το ψάξω περισσότερο, γιατί έχω αγανακτήσει με όλους αυτούς που τρώγονται σαν τα σκυλιά μεταξύ τους. και για να σου πω χρηστάρα, αυτό είναι και πραγματικος εθνικισμος. τι ειναι πατριδα; πατρίδα είναι ο λαοσ. ο ελληνικοσ λαοσ που πρέπει να ζει καλα. αλλα όσο όμωσ υπάρχουν οι καπιτάλες ο λαόσ θα υποφέρει. άρα κοινοκτημοσύνη- χριστανισμός- καθαρότητα της φυλής- κοινωνική πρόοδος- εθνικές αξίες- οικονομική ανάπτυξη- τι άλλο θέλουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρηστο μπελτσιο γιατι αραγε αποφευγεις να απαντησεις στον άλλο κύριο και στη θεωρία που παρουσίασε. εσυ χρήστο τι έλληνας είσαι; έλληνας του κεφαλαίου ή έλληνας λαουτζίκος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή