ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ....

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΤΟΥ Σ. ΧΑΜΟΥ

Ο ΛΑ.Ο.Σ ανεβαίνει κι αυτό ενοχλεί, ενοχλεί τους ανθρώπους της Νέας Τάξης, ενοχλεί το σύστημα, ενοχλεί τον παλαιοκομματισμό. Ένας από τους ανθρώπους που πολεμούν λοιπόν το ΛΑ.Ο.Σ είναι και ο Στέλιος Χάμος, ένας "πρόεδρος" ενός "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ", χτυπάει τη Νομαρχιακή, βουλευτές μας αλλά και τον πρόεδρο μας δημόσια, εκτοξεύοντας λάσπη και ψέματα. Η τελευταία απάντησή μας στον Χάμο η οποία δημοσιεύτηκε χθες στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" είναι η εξής:
Τα μέλη μας συγκροτούν εκλεγμένο πολιτικό σχήμα, συγκεκριμένου πολιτικού χώρου και τυγχάνουν της απολύτου εμπιστοσύνης του κόμματός μας που ως γνωστόν στις τελευταίες ευρωεκλογές ήταν το μοναδικό κόμμα το οποίο διέγραψε ανοδική πορεία και έλαβε το ποσοστό του 7,2 % και κλείνουμε το θέμα αδιαφορώντας για τις απόψεις του... 5μελούς Πατριωτικού Συνδέσμου.

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Μπέλτσιο μη δίνεται σημασία σε αυτό τον γραφικό τύπο που ονομάζεται Χάμος. Αυτούς που επιρεάζει δεν είναι ούτε 10 άτομα στη Λάρισα. Στις εκλογές όλοι θα στηρίξουμε τους Εθνικιστές υποψηφίους του ΛΑ.Ο.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή