ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ....

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕ.Ο.Σ ΛΑΡΙΣΑΣ















Η Νεολαία Λάρισας του ΛΑ.Ο.Σ πραγματοποίησε την Κυριακή 23 Αυγούστου οικολογική δράση- καθαρισμό σε σημεία της παραποτάμιας περιοχής του Πηνειού. Ο καθαρισμός έγινε κυρίως στον παραποτάμιο πεζόδρομο κάτω από την κεντρική πεζογέφυρα. Η διεύθυνση καθαριότητας του δήμου Λαρισαίων μας προμήθευσε με αναλώσιμα υλικά καθαρισμού. Στόχος μας δεν είναι η κριτική σε φορείς αλλά μια συμβολική προσπάθεια αφύπνισης της ήδη υπάρχουσας οικολογικής συνείδησης των Λαρισαίων πολιτών. Στην οικολογική αυτή δράση συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Α΄αντιπρόεδρος της Ν.Ε. και πολιτευτής Λάρισας του ΛΑ.Ο.Σ κ. Χ. Μπέλτσιος καθώς και ο Γ΄αντιπρόεδρος της Ν.Ε. κ. Γ. Λεονταρής. Oι εκδηλώσεις-εξορμήσεις οικολογικών δράσεων από τη ΝΕ.Ο.Σ θα συνεχιστούν.


πηγή: NE.O.Σ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

3 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ ΜΠΕΛΤΣΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΓΡΑΦΙΤΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΖ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΝΑ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ. ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ "ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ" ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΗ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΜΠΕΛΤΣΙΟ, ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΡΕΠΕΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ, ΤΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ (Η ΣΕΧΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΑΗ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΙΤΙ "HARS ΓΑ..... ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ Μ.... ΣΟΥ" ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΚΟΛΑΣΙΜΗ)
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή