ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ....

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΤΙΣ 11 ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ


Σε λίγες ώρες θα επισκευτώ τα χωριά Νίκη, Σωτήριο,Μελία και Αρμένιο ενώ στις 11 το βράδυ θα είμαι καλεσμένος στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ να σχολιάσω το debate των πολιτικών αρχηγών. Προχθές το θέμα ήταν τα αγροτικά γι αυτό κρατούσα σχετικά χαμηλούς τόνους. Σήμερα θα ακούσουν πολλά περισσότερα οι εκπρόσωποι της Νέας τάξης πραγμάτων...

3 σχόλια:

  1. Κύριε Μπλέτσο χθες στην τηλεόραση δεν είδα ολόκληρη την εκπομπή γιατί κοιμήθηκα ενωρίς. Και θεωρώ λάθος που τα κανάλια εκπέμπουν μετά τις 12.00 γιατί το ξενύχτι κάνει τους Έλληνας οκνηρούς εις την δουλειά. Εγώ έζησα στη Ρουμανία, όπου μετά τις 11.00 το βράδυ κοβόταν το ρεύμα και δεν κινούνταν φύλλο γιατί παραμόνευε η Ασφάλεια της Αστυνομίας, η Σεκιουριτάτε. Θα πρέπει και εδώ όλα τα κανάλια να σταματάνε μετά τις 12.00 για να πάνε οι Έλληνες την άλλη μέρα στη δουλειά με όρεξη. Είχατε καλή παρουσία αλλά δεν μου άρεσε καθόλου που ο κύριος Καραμπέτσας ζορίστηκε και άρχισε να λέει τα γνωστά. Δυστυχώς κύριε Μπλέτσο είμαστε μειοψηφία καθώς οι Αριστεραί δυνάμεις κατέχουν μεγάλη πλειοψηφία. Το ΠΑΣΟΚ λυπάμαι που το λέω αλλά είναι πρωταθλητής στην τεμπελιά. Αυτό φταίει που υπάρχουν όλοι αυτοί οι δημόσιοι υπάλληλοι που πληρώνονται χωρίς να κάνουν τίποτα. Το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα κρυπτοκομμουνιστικό είμαι βέβαιος γι’ αυτό και διασπείρουν ζιζάνια εις το έθνος μας γιατί δεν έχουν πατριωτική ιδεολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά χθες ο Μπέλτσιος έκλεψε τις εντυπώσεις. Ενθουσιαστήκαμε που τον ακούσαμε. Καλή ενδυματολογική επιλογή αλλά λάθος που έκατσε δίπλα στον Καραμπάτσα και φάνηκε η διαφορά. Αν με δημοσιεύσει ο Μπέλτσιος, θέλω να ζητήσω διευκρινήσεις από τον Ανώνυμο που μιλάει για πατριωτική ιδεολογία και κατηγορεί τους κομμουνιστές, τι δουλειά είχε στον Τσαουσέσκου; Μήπως είναι κανένα ορφανό ή κανένα απολίθωμα του Στάλιν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ κύριε που σας φιλοξενεί ο κύριος Μπλέτσας στη σελίδα του: Είμαι Έλλην που βρέθηκα στη Ρουμανία για σπουδές. Σπούδασα στη Γεωπονική στο Βουκουρέστι και έχω υψηλή μόρφωση την οποία αμφιβάλλω εάν εσείς έχετε. Έζησα από μέσα το Σοσια...ληστικό θαύμα και ξέρω καλά. Όχι μόνο δεν είμαι ορφανό αλλά μέγας πολέμιος του Σταλινισμού και κάθε αριστερής ιδεολογίας. Πιστεύω πως έχει επικρατήσει στην Ελλάδα γιατί το ΠΑΣΟΚ βόλεψε στο δημόσιο πολύν κόσμο, οι οποίοι εμφορούνται από ανθελληνικάς ιδέας, όπως τον ''πόλεμον των τάξεων'' καθώς συνεχώς ζητάνε μισθούς ενώ είναι οκνηροί και τεμπέληδες. Πρέπει να πούμε την αλήθεια στο λαό αγαπητέ. Κύριε Μπλέτσα πείτε και σεις τα πράγματα με το όνομά τους. Η αιτία των κακών άρχεται από τη βουλιμία των εργαζόμενων τάξεων για απολαβές. Όχι, αυτά πρέπει να σταματήσουν. Πρέπει οι εργαζόμενες τάξεις να κάνουν θυσίες διά το Έθνος. Να δουλεύουν περισσότερο και να πάψουν να ζητούν μεγαλύτερους μισθούς. Και συντάξεις, δεν μπορώ να καταλάβω τι τις θέλουν οι γέροι. Για να μαζεύουν λεφτά και να τα δίνουν κουπόνια στο ΚΚΕ. Η εθνική ιδεολογία απαιτεί στας κρισίμους διά το ΈΘνος περιστάσεις κα κάμωμε θυσίες.

    Να σταματήσουμε να ξοδέυουμε εις καταναλωτικάς απολαύσεις, να δουλεύουμε σκληρά όπως κάναν οι Μπολσεβίκοι που ο Στάλιν τους έβαλε τα δυο πόδια σ' ένα παπούτσι, να περιοριστούμε στια απαιτήσεις μας και να βοηθήσομε την επιχειρηματική πρωτοβουλία διά να διέλθει της κρίσεως καθώς είμαστε κομμάτια της επιχείρησης, όργανα που πονάμε όταν πονάει το κεφάλι.

    Να σταματήσουν τα έξοδα που κάνει το κράτος και όλα τα σχολεία και όλα τα εκπαιδευτήρια να γίνουν υπόθεση των ιδιωτών και της εκκλησίας. Και δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνουν σχολείο όλοι γιατί και τώρα που πηγαίνουν μήπως όλοι μανθάνουν γράμματα; Συνεπώς σχολείο θα πηγαίνει όποιος έχει όρεξη και λεφτά θα βρίσκει να το πληρώσει όπως έκαναν παλιά και βγήκαν από το Έθνος μας φωτισμένες προσωπικότητες.

    Παρακολούθησα με συγκίνηση τον Αρχηγό του Κόμματος που περιέγραψε την διαδρομή του εις την ζωή. Είναι πρότυπο. Λίγοι άνθρωποι μπορούμε να καταφέρουμε όσα κατάφερε ο κύριος Καρατζαφέρης και εγώ είμαι σαν κι αυτόν γιατί δούλεψε σκληρά, μορφώθηκα, η μοίρα με ανάγκασε να πάω στο εξωτερικό στο Βουκουρέστι και στην Τιμισοάρα για να ολοκληρώσω τας σπουδάς μου, και σήμερα απολαμβάνω τας δάφνας και συγχύζομαι όταν μου ζητούν αυξήσεις και παροχές.

    Θέλω δίπλα μου το κράτος να μου δώσει το δικαίωμα να τον απολύω τον κάθε ζήτουλα και όλους αυτούς των Εργατικών Κέντρων που τους βάζουν φωτιές εναντίον μου.

    Η ελεύθερη αγορά κύριε Μπλέτσα είναι υγεία για όποιον είναι εργατικός και ικανός να κάνει περιουσία και να ζει καλά. Οι άλλοι υποφέρουν και φταίνε αυτοί και η τεμπελιά τους. Είναι το ελληνικόν σύστημα που προωθεί στα ανώτερα σκαλοπάτια τους ικανούς, τους αρίστους.

    Σας ευχαριστώ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή