ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ....

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ...


ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ- ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ.Ο ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΤΕΡΧΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΩΡΙΜΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΑΚΕΡΑΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ. ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ...




ΖΗΤΩ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ,
ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ,
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΑΣ...
ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

6 σχόλια:

  1. κύριε μπέλτσιο, καλή επιτυχία στον αγώνα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΛΑ.Ο.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ, ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΑΓΩΣΩ. ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥ ΨΙΝΑΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΑΣ- ΕΛΛΑΣ- ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H GAY MAFIA ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΔΟΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΚΟΣΜΙΚΟΙ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΛΠ(ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΗΛΑΔΗ) ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΨΙΝΑΚΗ ΠΡΩΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ!!!!!!!
    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ
    http://www.youtube.com/watch?v=ZzciQDmGY3k&feature=realated

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά την Έφη Σαρρή, άλλος ένας σοβαρός άνθρωπος έρχεται για να μπει στο ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ, κι αυτός είναι ο…Ηλίας Ψινάκης!!! Το κόμμα του Καρατζαφέρη ξεπέρασε κάθε όριο στη γελοιότητα, και αυτό πρέπει επειγόντως να το αντιληφθούνε όσοι(γιατί σίγουρα υπάρχουνε)πραγματικοί πατριώτες και εθνικιστές ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ. Η κατάντια τους δεν έχει τέλος. Μπέλτσιο ξύπνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αγαπητέ Μπέλτσιο εσύ καλά τα λές αλλά κανείς δεν σ' ακούει. Ούτε στο κόμμα σου. Και η ηγεσία δε σε βοηθάει. Σε τραβάει το χαλί κάτω απ' τα πόδια, σε αφαιρεί επιχειρήματα απ' το δυνατό οπλοστάσιο σου. Θέλω να πω και δυο λόγια για κάτι σχόλια που γράφουν οι ανώνυμοι παραπάνω, οι οποίοι με τον τρόπο που γράφουν δείχνουν τι είδους άνθρωποι είναι. Δεν έχουν κανένα πολιτικό πολιτισμό, ούτε εμφορούνται από χριστανικά ιδεώδη. Αν θέλουν να κρίνουν ορισμένα πράγματα που και εγώ θεωρώ λάθος (και ούτε που θα ψηφίσω Καρατζαφέρη) αλλά μιλάω με σωστό τρόπο για να κάνω τον άλλον να καταλάβει. Άμα μιλάνε έτσι άσχημα τον άλλον τον κάνουν κουρέλι και αντί να τον βοηθήσουν να βρει το σωστό δρόμο τον στέλνουν όλο και πιο πολύ στο στόμα του λύκου. Ο Ψινάκης δεν είναι όμορφη επιλογή, είναι πολύ λάθος του Καρατζαφέρη που δεν ρωτάει άλλα αγνά στελέχη όπως τον κύριο Πλεύρη να τον συμβουλέψουν ότι μ' αυτό που κάνει μπορεί να πάρει πέντε - δέκα ψήφους παραπάνω αλλά καταπατώντας αρχές και ιδεοληψίες. Όσο για τον Γαρουφαλιά τον γνωρίζω, καλός άνθρωπος είναι αλλά δεν φτάνει. Είναι άλλοι που έχουν αγώνες στην πλάτη και έφαγαν λάσπη όλα αυτά τα χρόνια. Καλή επιτυχία να έχεις αλλά είσαι μοναχικός καβαλάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή