ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ....

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Του Χρήστου Μπέλτσιου

Πρώην πολιτευτή του ΛΑ.Ο.Σ

ΠΑΣΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ

Στη χριστιανική πόλη των Λαρισαίων, κάποιος υποψ. Δήμαρχος, τόλμησε να αντικαταστήσει τον Χριστιανισμό με τον Μουσουλμανισμό. Ο τρόπος είναι γνωστός: Τους παραχωρεί μια έκταση για προσευχή και κατόπιν με χρηματοδότηση της Σαουδικής Αραβίας χτίζεται τζαμί. ΟΧΙ Λαρισαίοι, μην επιτρέψετε τζαμί στη Χριστιανική Λάρισα και για να αποτρέψετε αυτό, πρέπει πρώτα να στείλετε στο σπίτι σας στους «αρχιτέκτονες» δημάρχους της μουσουλμανοποίησης της πόλης. ΟΧΙ κύριοι του συστήματος οι Έλληνες δεν θα γίνουν γιουσουφάκια επειδή έτσι διέταξε η νέα τάξη πραγμάτων. Περιμένω να τοποθετηθεί επί του θέματος και το πρώην πατριωτικό κόμμα ΛΑ.Ο.Σ, εκτός κι αν συμφωνούν με τον φίλο τους δήμαρχο, που ίσως στηρίξουν στις εκλογές.

13 σχόλια:

  1. ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΡΕ ΜΠΕΛΤΣΙΟ.ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΕΜΑΘΑ ΤΟ ΡΙΞΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΕ ΕΖΡΑ ΠΑΟΥΝΤ. ΑΛΗΘΕΥΕΙ; ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ, ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ, ΣΕ ΕΙΔΑ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΤΑ ΠΙΝΕΤΕ ΛΕΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΡΟΝΤΟΥΛΗ... ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΣΠΑΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΟ ΚΟΥΦΟ, ΝΑ ΣΟΥ ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ; ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ, ΨΥΘΙΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ Β' ΓΥΡΟ. ΑΥΤΟΙ ΜΠΕΛΤΣΙΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΗ, ΟΧΙ ΤΑ ΑΚΡΑ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΜΠΝΕΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ. ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΑΜΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΟΥ ΑΠΌ ΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΟΧΙ. ΓΙΑ ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΠΑΙΞΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΡΕΛΙΤΣΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ, Ή ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΡΕ; ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ. ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΜΕ ΤΟΣΟΣΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΜΟΛΗΣΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΟΠΙ, ΤΟΣΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΕ. ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ "ΤΡΕΛΟΙ", ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΙΓΜΟΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι ρε, εζρα παουντ διαβαζουμε εσυ εχεις κανενα προβλημα. τολμας και μιλας εσυ και μας κρινεις τι θα διαβασουμε. οχι θα διαβαζουμε το μεγα θεωρητικο μπουμπούκο; η τις σαχλαμαρες του αιβαλιώτη. ο μπελτσιος εκανε στροφη μεγαλη γιατι σας πηρε χαμπαρι. χρηστο ευγε, ειχα απογοητευτει μαζι σου παλια. το κοιμαται δεν γραφετε με ε αλλα με αι. προσεξε το ορθογραφικο σου λιγακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κύριε Χρήστο, διαβάζω όλα τα άρθρα που υπογράφετε στη εφημερίδα ΕΚΔΟΣΗ και συμφωνώ στα περισσότερα με όσα λέτε, παρά το ότι δεν ανήκω στον πολιτικό σας χώρο. Θεωρώ ότι τα άρθρα σας αυτά θα πρέπει να τα δημοσιεύετε αυτούσια στο μπλογκ, ώστε να αποτελούν την αφορμή για διάλογο και συζήτηση.

    Θα πρέπει να σας αναφέρω ότι βρέθηκα πρόσφατα σε μια παρέα στην οποία βρισκόταν και ένας συμπατριώτης σας από την Τσαριτσάνη, ο οποίος υποστήριζε την άποψη περί της ύπαρξης μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα.

    Μάλιστα έλεγε πως την Τσαριτσάνη την έχουν ιδρύσει σλάβοι και υπάρχουν και κάποια έγγραφα που μαρτυρούν το γεγονός αυτό, όπως την καταγωγή των κατοίκων του Τυρνάβου. Θέλω να ρωτήσω εάν έχετε υπόψη σας αυτά τα στοιχεία και ποια είναι η άποψή σας επί του θέματος. Θέλω επίσης να με πληροφορήσετε εάν στην περιοχή σας υπάρχει οργανωμένη σκοπιανή προπαγάνδα ή εάν αποτελούν αυτά μεμονωμένες απόψεις.

    Σας ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ. ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΤΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΑΥΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΡΟΖΟΥΛΙ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΠΕΛΤΣΙΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΤΕΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όχι κύριε Χρήστο, γιατί μάλιστα καταφέρονταν κατά των αριστερών σχηματισμών και της Νέας Δημοκρατίας που βάζουν εμπόδια στην προσπάθεια της Ελλάδας να βγει από το αδιέξοδο και να εξευρωπαϊστεί.

    Μου απαντήσατε στο ερώτημα μου ότι δεν υπάρχει οργανωμένη σκοπιανή προπαγάνδα αλλά δεν μου είπατε εάν έχετε υπόψη σας πηγές και στοιχεία σύμφωνα με τα οποία η Τσαριτσάνη αποτελεί σλαβική κτίση.

    Με εκτίμηση,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΜΠΕΛΤΣΙΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ. ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ; ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ. ΣΕ ΕΝΑ ΑΥΡΙΑΝΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΟΜΩΣ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ. ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ. ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ...
    ΑΝ ΟΜΩΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΛΕΩ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ Η ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ; ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΠΡΕΦΑ; ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΓΩ Η ΕΣΥ. ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τι να απαντήσει ο μπέλτσιος που πούλησε όσα ιερά και όσια. ντροπή του που ρίχνει λάσπη στον γ. καρατζαφέρη και στο κόμμα μας λαος. η ιστορία θα τον κρίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΣΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΡΟΖΟΥΛΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η προπαγάνδα έχει όνομα; Πρέπει να μιλήσετε ανοιχτά και να πείτε τι ξέρετε. Αφήνοντας υπονοούμενα το μόνο που κάνετε είναι να προκαλείτε ανησυχία. Δηλαδή ο επεκτατισμός των γειτόνων δεν έχει όρια. Φθάσαν και στη Θεσσαλία τώρα και εγείρουν θέματα ελληνικότητος των χωριών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ (βλ. ΛΑΟΣ)
    ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΛΑΣΠΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    Κ ΜΠΕΛΤΣΙΟ ΕΙΣΤΕ ΤΙΜΙΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ- ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΜΜΕ- ΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ- ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ-----------------------------------------

    ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
    Εξελίξεις επικίνδυνες για τα κυριαρχικά δικαιώματα
    Σε συνέχεια της συμφωνίας της Μαδρίτης (1997), η ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζεται για νέες παραχωρήσεις, με συνέπειες και στην άμυνα της χώρας
    ......................................

    Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκονται οι διευθετήσεις σε ολόκληρο το φάσμα των ελληνοτουρκικών ζητημάτων, στο πλαίσιο των ευρύτερων στρατηγικών σχεδιασμών που προωθούν τα ιμπεριαλιστικά επιτελεία των ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και ΕΕ. Βάση για τις προωθούμενες συμφωνίες, όπως αποκάλυψε την Τετάρτη ο «Ρ», αποτελεί η αναγνώριση και αποδοχή εκ μέρους της ελληνικής πλευράς των τουρκικών «ζωτικών συμφερόντων» στο Αιγαίο και την ευρύτερη περιοχή της Αν. Μεσογείου, όπως ζητάει η Αγκυρα.

    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ- ΣΤΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
    http://www1.rizospastis.gr/page.do?publDate=19/9/2010&id=12501&pageNo=22&direction=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή